Fillerina – reducerer rynker og giver fylde til læber og kindben

Fillerina Filler Kur Creme

Fillerina® produkterne

Fillerina® er en serie af hudplejeprodukter med en unik kombination af 6 hyaluronsyrer

Fillerina® består af en dermo-kosmetisk filler-kur samt en serie af cremer, dag-, nat- og øjen- & læbecreme. Fillerina® filler-kur er den første filler til hjemmebrug, og anvendes i 14 dage. Fillerinas cremer vedligeholder resultatet og plejer huden efter Fillerina® filler-kur.

Fillerina® produkterne er klinisk testet.

3 grader tilpasset dig

Alle Fillerina® produkter er inddelt i tre grader. Hver grad har forskellige koncentrationer af de 6 hyaluronsyrer, så du kan vælge lige præcis den filler-kur eller creme, der passer til din hud og alder, og dermed give dig den mest optimale effekt.

Grad 1 indeholder flest hyaluronsyrer med store molekyler, der primært virker i hudens øverste lag, hvor de binder fugt.

Grad 2 og især grad 3 indeholder større koncentrationer af de hyaluronsyrer med mindre molekylestørrelse og vægt, der trænger længere ned i huden og dermed fylder huden ud indefra.

Fillerina Grader

Grad 1, 2 og 3

Grad 1 er til den yngre hud, der primært har brug for ekstra fugt og eventuel ekstra fylde på læber og kindben.

Grad 2 er til hud med begyndende linjer og rynker, der ønskes reduceret. Grad 2 fugter, giver et boost til huden og giver også fylde til læber og kindben.

Grad 3 er til den modne hud, hvor linjer og rynker ønskes reduceret. Grad 3 fugter, booster huden og tilfører mest fylde til læber og kindben.

Fillerina® applikator

Den unikke Fillerina® applikator med en afrundet tip er specielt fremstillet, så den glider let hen over huden uden at ridse.

Fillerina® filler-kur påføres nemt og præcist på de udvalgte områder i ansigtet, hvor du ønsker mere fylde og mindre rynker. Samtidig sikrer applikatoren, at du minimerer spild.

Fillerina Applikator Tip 6

Hyaluronic Acid 1K Da • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate 5K Da • Hydrolyzed Hyaluronic Acid 50K Da • Sodium Hyaluronate 200K Da • Sodium Hyaluronate 2.000K Da • Sodium Hyaluronate Crosspolymer