De-10-bedste-tips-til-din-sommergl%C3%B8d

De 10 Bedste Tips Til Din Sommerglød 2

De 10 bedste tips til din sommerglød

Nem og sund hudpleje til hele sommeren

Solbrændte toner, fine fregner og saltvandskrøller. Sommeren gør bare alting lidt mere lækkert.
Men selvom solbadning og solbrun glød er noget af det bedste ved sommertid, kræver det også en ekstra god pleje af din hud.

Derfor har vi sammensat de 10 bedste råd fra hudeksperterne til din sommerpleje, så du kan få den fineste sommerglød i ferien – helt uden fine linjer eller tør hud.

1. Lad huden ånde

Giv ansigtet fri, når solen skinner.  Vælg en let hudplejerutine med produkter fra samme serie, så din hud udsættes for de samme molekyler og ingredienser hele vejen igennem. Det mindsker inflammation og irritation i sommervarmen.

Vi bruger Fillerina® 14-dages filler-kur til at ensarte hudtonen og give velfortjent fugt til sommerhuden.

2. Solcreme er din bedste ven

Beskyt dig selv mod solens skadelige stråler – også når himlen er overskyet.

Med en god SPF 30 er du langt bedre dækket ind mod aldringstegn, fine linjer og solskader, der ofte følger med en god dag ved vandet. Husk også at smøre hænder, fødder, ører og læberne.

Fillerina Filler Kur Fugt 8

3. Genetablér hudens fugt

Bevar hudens naturlige barriere.

Saltvand, bålrøg, blæst og solstråler kan påvirke din sommerglød mere end du tror. Derfor er en god dagcreme altid en fast del af vores sommertaske.

Vi anbefaler Fillerina® Day Cream, der er fyldt med plejende kokosolie, vitamin E og hyaluronsyrer, som genvinder fugten over tid.

4. Eksfoliér nænsomt

Du har sikkert hørt det fra flere dermatologer: eksfoliér med måde. Men når solen rammer strandkanten, er det højsæson for eksfoliering. Brug en mild facescrub eller enzymmaske med AHA-syrer, der åbner porerne og afhjælper akne – så er du godt på vej til en friskere og mere beroliget sommerhud.

5. Husk din skyggetid

Skygge er nøglen til den lækre, brune teint, som står øverst på vores ønskeliste.

Det giver din hud en velfortjent pause fra solens UV-stråler og mindsker chancen for solskoldninger, der over tid kan føre til mere synlige alderstegn eller skadelige celleforandringer.

6. Splash!

Forfrisk dig selv hele sommeren – det er velfortjent! 

Køligt isvand med friske jordbær, agurker eller fersken er en dejlig opkvikker i varmen og sørger samtidig for at hele din krop forbliver velhydreret, også din hud. En velhydreret hud er også den bedste kur mod solskader og fine linjer.

7. Sunde ingredienser i salaten

Dekorér grillaftenens salat med avocado, grill en laks – eller tilsæt et drys nødder.

Sunde omega-3-fedtsyrer er med til at opbygge hudens fugtbalance indefra og støtter samtidig din hjernes kognitive funktioner.

 

8. Få pulsen op

Sweat it out! En god kardiotræning kan opfriske din hud på rekordtid.

Den forhøjede hjerterytme og blodtilførsel til hjernen giver varme kinder og sund glød til hele ansigtet – og så er du med til naturligt at rense huden for affaldsstoffer.

9. Sov godt

Søvn er naturens eget værktøj mod mørke rander. Men vidste du, at din hud især genopbygges mellem klokken 10 og 2 om natten?

Når du er vågen i de timer, går du glip af gode timers reparation og kollagenopbygning, der mindsker fine linjer og får huden til at føles frisk.

10. Dyrk din indre ro

Stress stjæler din sommerglød.

Men det behøver ikke at være sådan. Faktisk behøver du ikke meget mere end en daglig date med dig selv og en god meditation i ørerne – eller din foretrukne afslapningsmusik. Det dæmper hormonerne kortisol og adrenalin, der er kendt for at øge inflammation i huden.

Nyd din sommer – og din velfortjente sommerglød!