Guide-til-l%C3%A6kre-sommerl%C3%A6ber

Fillerina Blog Sommerlæber 3

Guide til lækre sommerlæber

Sådan får du større læber, helt naturligt

De trender på beauty blogs, magasiner og skønhedsklinikker – og du kan stort set ikke gå på Instagram uden at spotte dem. Vi taler selvfølgelig om de store, bløde sommerlæber.

Der er mange måder, du kan opnå det resultat, du drømmer om – også hvis du foretrækker naturligt store læber uden filler og nåle.
Følg vores guide her for de fineste fyldige læber – hele sommeren:

1. Tandbørste-treatment

Eksfoliér dine læber med en blød tandbørste, som booster din cirkulation. Dyp i koldt vand og massér i små cirkler, til du kan mærke læberne er helt glatte.

Bonus: Prøv med en lille smule tandpasta med pebermynte – det aktiverer også cirkulationen og giver læberne en rosa glød.

2. Masser af væske

Du har hørt det en million gange før – men det gør det ikke mindre sandt.
God hydrering giver renere hud, fyldigere læber og finere definition i ansigtet.

Bonus: Medbring en vandflaske i tasken, så har du altid vand lige ved hånden. Tilsæt et par citronskiver for ekstra summerfeel.

3. Boost dine læber

Giv din læbevolumen et ekstra løft med en dybdevirkende filler-gel med hyaluronsyrer. Med Fillerina® 932 Lips & Mouth pen påfører du 9 hyaluronsyrer, 3 kollagener og 2 elastiner, der trænger ind og giver ekstra fugt og fylde til læberne, helt naturligt.

Bonus: Nem at have med, når du er på farten. Bruger du den 2-3 gange om dagen, kan du opnå 14%* større læbevolumen.

4. Blød sommerpleje

Fasthold fugten i læberne med en god læbecreme, der nærer og beskytter dine læber mod tørhed fra sol, strand og hav. Vi elsker Fillerina® Eye & Lip Contour Cream, der indeholder regenererende risolie med vitaminer og antioxidanter, sød mandelolie og blød shea butter – lige til at afslutte dagens læbe-treatment.

Bonus: Tag den med i weekendtasken, når du skal pakke let. De fine molekyler plejer nemlig både øjne og læber – samtidig med at den optimerer og vedligeholder effekten af Lips & Mouth pennen.

Hvad er Fillerina® 932 Lips & Mouth?

Hvis du ikke har mødt den revolutionerende læbepen endnu, så kommer her et par af de bedste fordele til dine læber:

En innovativ gel

Fillerina® 932 Lips & Mouth er en ny filler-gel til læberne, som hjælper dig med at opnå større volumen, mere synlige læbekonturer og mere fasthed.

Skræddesyet 932

Pennen kaldes 932, fordi den indeholder 9 aktive hyaluronsyrer, 3 kollagener og 2 elastiner. Den aktive gel giver øget fylde i de dybere hudlag og giver elasticitet og fasthed til læberne. Det betyder forebyggelse af fine linjer og en mere synlig læbeprofil.

Klik & påfør

Den er nem at bruge. Toppen af pennen har roll-on applikator med 3 indbyggede kugler i rustfrit stål, der giver blid massage, når du påfører gelen.

Læbeboost i lommeformat

Pennen indeholder 7 ml, som holder i op til en måned ved brug 2-3 gange hver dag. Resultaterne af hyaluronsyren varer i op til 3 måneder efter fast brug.

Læbeprimer til sommerfarver

Påfør den inden din yndlingslæbestift og mærk forskellen. De fugtgivende ingredienser sikrer at dine læber forbliver bløde og fyldige, selv efter en hel sommerdag på farten.

Shop dit læbeboost her

Vil du prøve Fillerina® 932 Lips & Mouth til dine sommerlæber?
Du kan vælge mellem to grader – Grad 4 Plus til det lille løft eller Grad 5 Plus til meget mere fylde. Fås fra 499 og 599,-

Beskyt dit resultat med den fine Fillerina® Eye and Lip Contour Cream, der plejer øjne og læber med 6 fugtgivende hyaluronsyrer, som forebygger fine linjer.
Vælg mellem Grad 1, 2 eller 3 – til det lille boost, det fyldige løft eller den intense pleje. Fås fra 279, 379 og 479,-

Vi har forhandlere i hele Danmark, også nær dig - se her, hvor du kan bestille din læbepleje.

* https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4371636/