Fillerina – 6 forskellige hyaluronsyrer gør en forskel

Fillerina Filler Kit
Labo Fillerina 5

 

Fillerina® produkterne er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse efter mange års forskning med at finde den bedste metode til at genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion.

 

Fillerina® er den første generation af dermo-kosmetiske fillers til hjemmebrug. Produktet mindsker ansigtsrynker og ujævnheder ved hjælp af hyaluronsyrer.

Hyaluronsyrerne i Fillerina® findes i forskellige variationer og koncentrationer, for at sikre den optimale virkning i de forskellige hudlag. Hyaluronsyrerne mindsker rynker, ujævnheder og slaphed i ansigtet og giver mere volumen til f.eks. kindben og læber.

Fillerina Filler Flaske Gel Film 4

Hvad gør Fillerina® anderledes?

Det unikke ved Fillerina® produkterne er, at de indeholder fra 6 op til 12 hyaluronsyrer med forskellige molekylestørrelser og vægt. Hyaluronsyrerne med forskellig molekylestørrelse sikrer, at en større mængde hyaluronsyre trænger ned i de dybere hudlag, i både dermis og epidermis, hvor de binder sig til vand.

Andre aktive ingredienser bidrager til at styrke fasthed og elasticitet, og genopbygge hudens strukturer.

Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker, som tidligere har været svære at reducere uden injektioner. 

Fillerina® produkterne hjælper dermed aktivt til at modvirke nogle af de aldringstegn i huden, som vi alle kender - nemlig fine linjer, rynker og tab af fylde på bl.a. kindben og læber.

Aktive ingredienser

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er med til at holde huden fugtet og beskytter huden mod ydre og indre påvirkning. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, men når kroppen ældes, falder den naturlige produktion gradvist. Med alderen mister huden derfor sin elasticitet, fasthed og volumen. Ved at tilføre hyaluronsyre til huden, kan du hjælpe din hud, og holde den fugtet og elastisk.

Matrifull

Virkningen af hyaluronsyrerne suppleres af en anden aktiv ingrediens, Matrifull. Matrifull er et peptid, der fremmer fornyelsen af huden og rekonstruktionen af naturlige stoffer som kollagen og fibronektin. Opbygningen sker gradvist og effektivt, og giver over tid en synlig volumen i de øverste hudlag

Hexapeptid

Fillerina® indeholder også et hexapeptid. Hexapeptider regulerer transporten af vand i huden og stimulerer produktionen af proteiner i membranen. Dette styrker gennemstrømningen af vand i alle hudens lag og hjælper dermed til at holde huden hydreret (fugtet).

 

Kollagen

Kollagen er et vigtigt element i hudens tredimensionelle struktur og opbygning og har betydning for hudens fasthed. Ligesom hyaluronsyre falder indholdet af kollagen i huden med alderen. Kollagen vedligeholder og beskytter huden og holder den tæt og fyldig med en tættere vævsstruktur, og hjælper dermed til en fastere hud.

Elastin

Elastin er en proteinfiber, der sammen med hyaluronsyre sørger for at holde huden elastisk og spændstig. Dette hjælper huden til at modstå ændringer og deformering, og du opnår en fastere hud med større elasticitet og formbarhed.

Chondroitin Sulfat

Chondroitin Sulfat har en stimulerende og stabiliserende effekt på hyaluronsyre, og fremmer over tid fyldningseffekten og elasticiteten i huden.

Polyglutaminsyre

Polyglutaminsyre modvirker den naturlige nedbrydning af hyaluronsyrer i huden (anti-hyaluronidase), og hjælper dermed til at bevare hyaluronsyrerne i huden, og du opnår en længerevarende effekt.

COL-peptid & EL-peptid

De to molekyler COL- og EL-peptid modvirker samtidig nedbrydningen af kollagen og elastin (anti-kollagenase og anti-elastase), og bidrager dermed til at bevare hudens fasthed og elasticitet.

7 regenrerende molekyler (Plate-like Molecules)

Til en dybdegående genopbygning af huden anvendes 7 regenererende molekyler (plate-like molecules), der ligner hudens egne molekyler. Med deres markante genopbyggende egenskaber hjælper de til en dybdegående genopretning af hudstrukturer som kollagen- og elastinfibre.

Fillerina®

6 HYALURONSYRER
+ Matrifull
+ Hexapeptid

Fillerina® 12HA

12 HYALURONSYRER
3 KOLLAGENMOLEKYLER
2 ELASTINMOLEKYLER
+ Matrifull
+ Hexapeptid
TRANSDERMIC TECHNOLOGY

Fillerina® Long-Lasting

12 HYALURONSYRER
3 KOLLAGENMOLEKYLER
2 ELASTINMOLEKYLER
POLYGLUTAMINSYRE
7 REGENERERENDE MOLEKYLER (PLATE-LIKE MOLECULES)
COL- & EL-PEPTID
+ Matrifull
+ Hexapeptid
+ Chondroitin Sulfat
+ 2 peptid-molekyler (fremmer afslappende effekt på rynker)

Fillerina® 932

9 HYALURONSYRER
3 KOLLAGENMOLEKYLER
2 ELASTINMOLEKYLER
+ Matrifull
+ Hexapeptid
+ Chondroitin Sulfat

Alle Fillerina® produkter er klinisk testet.