Fillerina 12HA Specific Zones – til læbevolumen og rynker ved øjnene, synlig effekt

Banner SZ 1280X720 (1)

Fillerina® 12HA Specific Zones produkterne

Fillerina® 12HA Specific Zones er en ny og forbedret filler-gel med en unik kombination af 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler. Fillerina® 12HA Specific Zones har en opstrammende effekt og sikrer optimal volumen til de områder der er særligt udsatte for rynker og volumentab.  

Fillerina® 12HA Specific Zones er klinisk testet.

Grad 4 og 5

Fillerina® 12HA Specific Zones er inddelt i to nye grader, Grad 4 og 5. Begge grader indeholder den særlige kombination af hyaluronsyrer, kollagen- og elastinmolekyler, men i forskellige koncentrationer.

Med en stigende koncentration af aktive ingredienser i hver grad, er graderne tilpasset individuelle behov, så du kan vælge den filler-gel, der passer bedst til din hud og alder.

Ingredients, 12SZ

Ny, forbedret effekt med Fillerina® 12HA Specific Zones

Fillerina® 12HA Specific Zones er en del af Fillerina® 12HA-serien og indholder de samme aktive ingredienser.

Koncentrationen af de aktive molekyler er tilpasset hver enkelt område og er baseret på den seneste innovation indenfor molekyler og deres evne til at trænge ned i huden. Det ekstra høje indhold af hyaluronsyrerne fremmer udfyldning af hudlagene, samtidig med at kollagen- og elastinmolekyler giver fasthed og elasticitet til vævet.  

Fillerina® 12HA Specific Zones giver et mere synligt resultat, en optimeret effekt og en langvarig virkning.

Fillerina® 12HA Specific Zones applikator

Applikatoren i Fillerina® 12HA Specific Zones produkterne er specielt designet til at gøre det lettere at påføre og fordele gelen på de specifikke områder.

Den specielle udformning på applikatoren hjælper samtidig til at fordele gelen og fremme indtrængningen af filler-gelen i huden. Dette sikrer, at du får den optimale effekt.

Applikator Specific Zones
Glasses Of Water (2)

Vand hjælper huden

Som ved alle andre Fillerina® produkter er det vigtigt at drikke vand, så huden er vel-hydreret. For at du kan opnå den bedste effekt, anbefales det derfor at drikke to glas vand før Fillerina® produktet påføres.